ICS GO – Prepaid Creditcard

ICS GO – Prepaid Creditcard

65,00

De ICS GO Prepaid Creditcard is een prepaid creditcard waar je eenmalig € 65 voor betaalt voor 3 jaar. De ICS GO Card is 3 jaar geldig. Je betaalt eenmalig € 65,-. Dit komt neer op € 22,- per jaar. Opladen van de kaart gaat handig via iDeal of bankoverschrijving. Je kan maximaal 10.000 euro op je kaart zetten. Je krijgt een gratis aankoopverzekering bij de kaart. Je krijgt er ook een aflevergarantie bij als je online producten koopt. Je bent daarmee verzekert als bestelde producten niet aankomen.

Categorie:

Beschrijving

De ICS GO Prepaid Creditcard is een prepaid creditcard waar je eenmalig € 65 voor betaalt voor 3 jaar. De ICS GO Card is 3 jaar geldig. Je betaalt eenmalig € 65,-. Dit komt neer op € 22,- per jaar.

Opladen van de kaart gaat handig via iDeal of bankoverschrijving (kosten per opwaardering €1). Je kan maximaal €10.000 euro op kaart hebben staan.

Voordelen ICS GO – Prepaid Creditcard

  • Je krijgt een gratis aankoopverzekering bij de kaart en een aflevergarantie bij de kaart als je online producten koopt. Je bent daarmee verzekert als bestelde producten niet aankomen. Deze verzekeringen voor deze prijs biedt geen enkele andere prepaid kaart in Nederland. Vrijwel alles dat je met je Card koopt is maximaal 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging.
  • Je kan de kaart ook gebruiken om auto’s te huren en hotels te reserveren en te betalen. Hotels en autoverhuur komen vaak met een borg via de creditcard. Dit doen zij via een reservering. Ze accepteren prepaid creditcards hiervoor niet, maar met de GO Card kan dat wel. Dat komt omdat er “credit” op je kaart staat. Als je geen genoeg saldo op je kaart hebt, dan kan je hierdoor een negatief saldo krijgen op je Go Card.

Overzicht kosten ICS GO Card

KostenToelichting
Kaartbijdrage€65Eenmalige Kosten. De card is 3 jaar geldig
Opwaarderen kaart€1Per transactie voor het opwaarderen an de kaart. Voorbeeld: Je wilt €250 storten. Omdat deze transactie €1 kost, zal het saldo op jouw ICS Go Card €249 zijn
Overboeken van Card naar bank€1Per transactie voor het overboeken van de kaart naar je privérekening.
Geld opnemen bij geldautomaat4%Over het op te nemen bedrag. Voordeeld: je print bij een geldautomaat €250, dan kost dit €10
Wisselkoersopslag2%Betaal je in een andere valuta dan de Euro? Dan betaal je 2% over dit bedrag voor het omrekenen naar de Euro
Papieren rekeningoverzicht€1,50Als je kiest voor het ontvangen van een papieren rekeningoverzicht
Vervangen Card€7,50Als je kaart bijvoorbeeld is gestolen of je bent hem verloren

Het bedrag € 65 wat je voor 3 jaar betaalt ligt hoger dan de kaarten van N26 en Revolut. Deze kaarten kan je gewoon gratis krijgen, maar de gratis versies komen niet met de aankoopverzekering van ICS. Alleen de Revolut kaart kan je overigens met iDeal opladen. N26 alleen met een bankoverschrijving. Je hebt daarnaast ook de keuze voor een Bunq kaart prepaid creditcard; deze is beschikbaar vanaf 2,99 per maand en kan je gratis opladen met iDeal en Bankoverschrijving.

ICS is de bekendste creditcard verstrekker van Nederland. Zij is in feite de enige die de VISA en Mastercard in Nederland uitgeeft. ICS is een dochter van ABN Amro.

Extra informatie

Bankrekening

Kosten opladen

0.95 euro

Opladen

Bankoverschrijving, iDeal

Uitgever