Creditcard Vergelijken

Creditcard aanvragen met onze vergelijking

Ontdek

Creditcard aanvragen en vergelijken

Een creditcard uitzoeken hoeft niet zo moeilijk te zijn. Het hangt een beetje af wat belangrijk voor je is. Kies voor een creditcard bij je eigen bank of via ICS als je ook een aankoopverzekering wilt. Bij speciale aanbieders zoals ANWB en Bijenkorf krijg je bovendien korting. Vaak zijn er ook aanbiedingen mogelijk als je 1 jaar gratis een creditcard wilt hebben. Daarnaast zijn er ook gratis creditcards beschikbaar. Bekijk direct hieronder geselecteerde aanbieders als je een creditcard wilt aanvragen of ga naar onze creditcard vergelijking.

anwb-creditcard

ANWB Creditcard – Krijg korting bij het tanken

Met de ANWB creditcard van ICS heb je niet alleen een aankoopverzekering van 180 dagen, maar krijg je ook korting bij het tanken. De kaart kost 16,50 euro op jaarbasis.

ics-visa-worldcard

De ICS World Card is een Visa kaart.

De ICS world card is een VISA kaart. De kaart komt met een aankoopverzekering van 180 dagen. Er is ook een extra reisverzekering, die geldt voor extra kosten boven op je eigen reisverzekering.

ics-mastercard

ICS Mastercard – één jaar gratis

ICS is de grootste creditcard aanbieder in Nederland. De kaarten die je kan kiezen zijn bijvoorbeeld de MasterCard. Deze kaart krijg je het eerste jaar gratis. Je zit nergens aan vast, en kan gewoon elke maand opzeggen.

knab-creditcard mastercard

Rabobank en Knab Creditcard – gratis bij bankrekening

Bij Knab en de Rabobank zit de kaart gratis inbegrepen bij een bankrekening. Bij Knab kost dit 5 euro per maand en bij de Rabobank is dit 3,10 euro per maand. De kaart bij de Rabobank is er eentje zonder de ICS.

N26 – Gratis Prepaid Mastercard

N26 is een app dat komt met een gratis bankrekening en prepaid creditcard. Dit is geen gewone creditcard waarbij je de rekening altijd achteraf krijgt. Je moet eerst geld storten op de bijbehorende bankrekening. De app is in het Engels.

Bunq – Prepaid Credit Card

Bunq biedt een prepaid Mastercard voor 2,99 euro per maand en komt met een Nederlandse bankrekening. De kaart is goedkoper dan andere creditcards als je betaalt in buitenlandse valuta, zoals de dollar. De kaart kent geen koersopslag en is daarmee goedkoper in gebruik.

Prepaid creditcard

Creditcard vergelijking

Het is niet makkelijk kiezen tussen Creditcards in Nederland. Een Creditcard vergelijking helpt daarbij, maar waar moet je op letten? Je hebt pak en beet 3 of 4 belangrijke punten, en belangrijke vragen die je jezelf kan stellen.

Als we naar de klassieke creditcards kijken, dan zijn er in Nederland twee aanbieders (Mastercard en VISA) die allebei uitgegeven worden door bijvoorbeeld ICS. Dit is de grootste uitgever van creditkaarten in Nederland.

virtuele creditcard

Wat is een Virtuele Creditcard?

Een virtuele creditcard is een online betaalkaart van Mastercard of Visa die alleen online beschikbaar is. Je krijgt geen fysieke plastic kaart. Je kan hem online gebruiken of telefonisch. Je hebt alleen de nummers en kan geen fysieke betalingen doen.

Opladen kan vaak vanaf een bankrekening of zelfs met iDeal. Er zijn veel oplossingen voor een virtuele creditcard. Het voordeel van deze kaart is dat je er geen schulden mee kan opbouwen. Ze zijn erg handig voor online betalingen.

Kies de creditcard die bij jouw situatie past

Kies voor kaarten die korting geven, of een kaart die gratis is. Doe je veel aankopen in andere valuta dan de euro, let dan ook op onderwerpen zoals de koersopslag.

Waar moet je op letten bij de kosten van een creditcard