Bunq – Prepaid Credit Card in het Nederlands

Aanbieding!

Bunq – Prepaid Credit Card in het Nederlands

0,00

Bunq komt met een Nederlandstalige app en Mastercard voor slechts 9,99 euro als eenmalige bijdrage. Je kan de kaart ook gratis krijgen zolang je hem alleen online gebruikt. Zodra je de app voor de eerste keer installeert, kies dan voor “Travelcard” en je krijgt direct gratis een virtuele creditcard.

Beschrijving

Bunq komt met een Nederlandstalige app en Mastercard voor slechts 9,99 euro als eenmalige bijdrage. Je kan de kaart ook gratis krijgen zolang je hem alleen online gebruikt. je hoeft de fysieke Travelcard dus niet te bestellen. De kaart is een prepaid creditcard. Je moet er dus eerst geld opzetten voordat je de creditcard kan gebruiken.

Het is de enige kaart die je in Nederland kan krijgen waarmee je ook via iDeal kan betalen. De kaart kan ook gebruikt worden om auto’s te huren en hotels te reserveren. Dit in tegenstelling tot andere prepaid creditcards zoals die van N26 en Revolut. Je kan de kaart gratis opladen o.a. via iDeal, een andere creditcard of via een andere bankrekening. De kaart komt namelijk met een eigen bankrekeningnummer (IBAN) die je kan gebruiken voor het ontvangen van geld. De prepaid card van Bunq is een aanrader. Wilt u direct van de kaart gebruik maken en een app in het Nederlands, dan is Bunq een hele goede keuze.

Virtuele Creditcard

  • Wilt u alleen een virtuele creditcard, dan is deze gratis aan te vragen via de speciale Bunq app. Je kiest voor de easyTravel card in de app en je krijgt direct de virtuele variant. U kunt hierna meteen geld storten via iDeal (zonder kosten) en de kaart gebruiken.
  • Zodra u de app voor de eerste keer installeert, kies dan voor “Travelcard” en u krijgt direct gratis een virtuele creditcard. U hoeft hier niet voor te betalen. U betaalt pas zodra je een premium bankaccount opent of de fysieke kaart voor € 9,99 wilt ontvangen.

Bekijk Bunq

Extra informatie

Bankrekening

,

Opladen

Bankoverschrijving, Creditcard, iDeal

Virtuele creditcard

Ja, kan alleen als virtuele kaart gebruikt worden

Kosten opladen

Gratis opladen

Is de kaart een uitgave van ICS