Bunq Prepaid Credit Card in het Nederlands

Bunq Prepaid Credit Card in het Nederlands

0,00

De Prepaid creditcard van Bunq komt als gratis kaart bij je Bunq spaarrekening. Deze spaarrekening is gratis. Bunq komt met een Nederlandstalige app en met Nederlandse spaarrekening. De bank is de meeste innovatieve bank van Nederland. De Bunq creditcard aanvragen gaat makkelijk via de app.
.

Beschrijving

De prepaid creditcard van Bunq komt als gratis kaart bij je spaarrekening. Deze spaarrekening kost niets. Bunq komt met een Nederlandstalige app. De bank is de meeste innovatieve bank van Nederland en biedt meer dan alleen de spaarrekening. De Bunq prepaid creditcard aanvragen gaat makkelijk via de app. Om de kaart fysiek te ontvangen, betaal je eenmalig 9,99 euro.

Het grootste voordeel van de kaart is wel dat je deze ook kan gebruiken voor het huren van auto’s, en het boeken van hotels.

Bunq creditcard aanvragen

Wil je de Bunq creditcard aanvragen, dan is het erg fijn om te weten dat je de Bunq creditcard ook kan gebruiken om auto’s te huren, vliegtickets te kopen en hotels te reserveren. Dit is in tegenstelling tot andere prepaid creditcards. Met gewone creditcards kan dit ook, maar die zijn minder makkelijk aan te vragen en komen met veel minder functionaliteit. Het enige verschil is dat je bij Bunq wel saldo op je bankrekening moet hebben staan om de kaart te gebruiken, terwijl je met een gewone creditcard de rekening achteraf betaalt en dus geld leent (30 dagen maximaal).

Hoe de Bunq card werkt

Om de Bunq creditcard te gebruiken, download je de app en kies voor de optie Easy Bank, en daarna kies je voor een gratis Mastercard-creditcard. Als je dan geld stort op je nieuwe bankrekening, dan kun je de kaart gebruiken. Als je kiest voor de Bunq Mastercard Creditcard, dan heb je meteen een virtuele creditcard die je ook direct kan gebruiken.

Geld op je rekening zetten kan gewoon via een normale bankoverschrijving of direct via een betaalverzoek aan je jezelf of via iDEAL. De bankoverschrijvingen worden meestal direct verwerkt, en dat geldt ook voor een betaalverzoek aan jezelf of geld storten via iDEAL.

Bekijk Bunq

Extra informatie

Bankrekening

,

Opladen

Bankoverschrijving, Cash, Creditcard, iDeal

Virtuele creditcard

Ja, kan alleen als virtuele kaart gebruikt worden

Kosten opladen

Gratis opladen

Is de kaart een uitgave van ICS

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bunq Prepaid Credit Card in het Nederlands” te beoordelen