Bunq Prepaid Credit Card in het Nederlands

Bunq Prepaid Credit Card in het Nederlands

2,99

De Prepaid creditcard van Bunq komt als gratis kaart bij je bankrekening. Deze bankrekening kost 2,99 per maand. Bunq komt met een Nederlandstalige app en Mastercard. De bank is de meeste innovatieve bank van Nederland. De Bunq prepaid creditcard aanvragen gaat makkelijk via de app.
.

Beschrijving

De prepaid creditcard van Bunq komt als gratis kaart bij je bankrekening. Deze bankrekening kost 2,99 per maand en is de eerste maand gratis. Bunq komt met een Nederlandstalige app en Mastercard. De bank is de meeste innovatieve bank van Nederland en biedt meer dan een gewone bankrekening bij elke andere Nederlandse bank. De Bunq prepaid creditcard aanvragen gaat makkelijk via de app.

Voorheen was de Bunq creditcard trouwens gratis, maar nu kan je de kaart alleen bestellen als je een bankrekening opent bij Bunq. Dat is vanaf 2,99 euro per maand, met een gratis proefperiode van 1 maand. Je kan dan kiezen voor 1 kaart naar keuze. Dit kan een gewone Mastercard zijn, of de Travelcard. Er zit niet echt een verschil hiertussen. Het is een gewone creditcard, maar dan eentje die je alleen kan gebruiken als er geld op de rekening staat.

Bunq creditcard aanvragen

Wil je de Bunq creditcard aanvragen, dan is het erg fijn om te weten dat je de Bunq creditcard ook kan gebruiken om auto’s te huren, vliegtickets te kopen en hotels te reserveren. Dit is in tegenstelling tot andere prepaid creditcards. Met gewone creditcards kan dit ook, maar die zijn minder makkelijk aan te vragen en komen met veel minder functionaliteit. Het enige verschil is dat je bij Bunq wel saldo op je bankrekening moet hebben staan om de kaart te gebruiken, terwijl je met een gewone creditcard de rekening achteraf betaalt en dus geld leent (30 dagen maximaal).

Hoe de Bunq card werkt

Om de Bunq creditcard te gebruiken, download je de app en kies voor de optie Easy Bank, en daarna kies je voor een gratis Mastercard-creditcard. Als je dan geld stort op je nieuwe bankrekening, dan kan je de kaart gebruiken. Als je kiest voor de Bunq Mastercard Creditcard, dan heb je meteen een virtuele creditcard die je ook direct kan gebruiken.

Je kan de kaart ook gebruiken zonder online-identificatie te doen, maar dan kan je maximaal 250 euro storten op je kaart. Om een hogere betaling te maken en de kaart te gebruiken, moet je dus wel een online identificatieproces doorlopen en je te legitimeren door foto’s op te sturen van je ID-kaart of paspoort, maar om te beginnen kan je dit proces ook gewoon overslaan.

Geld op je rekening zetten kan gewoon via een normale bankoverschrijving of direct via een betaalverzoek aan je jezelf of via iDEAL. De bankoverschrijvingen worden meestal direct verwerkt, en dat geldt ook voor een betaalverzoek aan jezelf of geld storten via iDEAL.

Bekijk Bunq

Extra informatie

Bankrekening

,

Opladen

Bankoverschrijving, Cash, Creditcard, iDeal

Virtuele creditcard

Ja, kan alleen als virtuele kaart gebruikt worden

Kosten opladen

Gratis opladen

Is de kaart een uitgave van ICS

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bunq Prepaid Credit Card in het Nederlands” te beoordelen