Bunq Prepaid Credit Card in het Nederlands

Bunq Prepaid Credit Card in het Nederlands

0,00

De Prepaid creditcard van Bunq komt is een gratis virtuele creditkaart die je eenvoudig kan toevoegen om met je telefoon te betalen via Google of Apple Pay. De kaart komt met een Nederlandstalige app. Deze bank is de meeste innovatieve bank van Nederland. De Bunq creditcard aanvragen gaat makkelijk via de app. Binnen 5 minuten kan je de kaart al gebruiken. Om de kaart ook fysiek te ontvangen, betaal je per jaar 9,99 euro.

Beschrijving

De prepaid creditcard van Bunq is sinds 15 mei 2024 een gratis kaart die je eenvoudig kan toevoegen om met je telefoon te betalen via Google of Apple Pay. De Bunq prepaid creditcard aanvragen gaat makkelijk via de app. Binnen 5 minuten kan je de kaart al gebruiken. Om de kaart ook fysiek te ontvangen, betaal je per jaar 9,99 euro.

Het grootste voordeel van de kaart is wel dat je deze ook kan gebruiken voor het huren van auto’s, en het boeken van hotels. Dit is de enige kaart in Nederland waarmee dit kan zonder problemen, zolang er genoeg geld op de kaart staat. Geld storten gaan eenvoudig via iDeal of een bankoverschrijving.

Bunq komt met een Nederlandstalige app. De bank is de meeste innovatieve bank van Nederland.

Bunq creditcard aanvragen

Wil je de Bunq creditcard aanvragen, dan is het erg fijn om te weten dat je de Bunq creditcard ook kan gebruiken om auto’s te huren, vliegtickets te kopen en hotels te reserveren. Dit is in tegenstelling tot andere prepaid creditcards die eigenlijk geregistreerd staan als debitcard zoals ook je eigen bankkaart. Met de standaard creditcards kan je ook een auto huren ook, maar die zijn voor de meeste mensen minder makkelijk aan te vragen en komen met veel minder functionaliteit.

Het enige verschil is dat je bij Bunq wel saldo op je rekening moet hebben staan om de kaart te gebruiken, terwijl je met een gewone creditcard de rekening achteraf betaalt en dus geld leent (30 dagen maximaal).

Hoe de Bunq card werkt

Om de Bunq creditcard te gebruiken, download je de app en kies voor de optie Easy Card. Daarna kies je voor een gratis Mastercard-creditcard. Als je dan geld stort op je nieuwe bankrekening, dan kun je de kaart gebruiken. Als je kiest voor de Bunq Mastercard Creditcard, dan heb je meteen een virtuele creditcard die je ook direct kan gebruiken.

Geld op je rekening zetten kan gewoon via een normale bankoverschrijving of direct via een betaalverzoek aan je jezelf of via iDEAL. De bankoverschrijvingen worden meestal direct verwerkt, en dat geldt ook voor een betaalverzoek aan jezelf of geld storten via iDEAL.

Bekijk Bunq

Extra informatie

Bankrekening

,

Opladen

Bankoverschrijving, Cash, Creditcard, iDeal

Virtuele creditcard

Ja, kan alleen als virtuele kaart gebruikt worden

Kosten opladen

Gratis opladen

Is de kaart een uitgave van ICS

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bunq Prepaid Credit Card in het Nederlands” te beoordelen