Bunq – Prepaid Credit Card in het Nederlands

Bunq – Prepaid Credit Card in het Nederlands

2,99

Bunq kwam met een Nederlandstalige app en Mastercard voor slechts 9,99 euro als eenmalige bijdrage, of gratis als je de kaart alleen online gebruikt. Maar dit is anno 2021 niet meer het geval. Het openen van een Easy Travel account is niet langer mogelijk bij Bunq, alleen in combinatie met een bankrekening. Dat is vanaf 2,99 euro per maand.

Beschrijving

Bunq kwam met een Nederlandstalige app en Mastercard voor slechts 9,99 euro als eenmalige bijdrage, of gratis als je de kaart alleen online gebruikt. Maar dit is anno 2021 niet meer het geval. Het openen van een Easy Travel account is niet langer mogelijk bij Bunq. Huidige Easy Travel gebruikers kunnen de kaart wel gewoon blijven gebruiken, maar niet langer dan hun pas vernieuwd moet worden.

Je kan de kaart nog wel bestellen als je een bankrekening opent bij Bunq. Dat is vanaf 2,99 euro per maand. Je kan dan kiezen voor 1 kaart naar keuze. Dit kan een gewone Mastercard zijn, of de Travelcard. Er is eigenlijk niet echt meer een verschil hiertussen.

Het was tot voor kort eveneens de enige kaart die je in Nederland kan krijgen waarmee je ook via iDeal kan betalen. Maar sinds 2021 kan dit ook via gratis aanbieders als Revolut en N26. Je kan deze kaarten dus gebruiken voor creditcard betalingen en ook voor iDeal betalingen.

De kaart kan wel gebruikt worden om auto’s te huren en hotels te reserveren. Dit vaak in tegenstelling tot andere prepaid creditcards. Met gewone creditcards kan dit ook.

Bekijk Bunq

Extra informatie

Bankrekening

,

Opladen

Bankoverschrijving, Creditcard, iDeal

Virtuele creditcard

Ja, kan alleen als virtuele kaart gebruikt worden

Kosten opladen

Gratis opladen

Is de kaart een uitgave van ICS