SNS Creditcard

SNS Creditcard

24,00

De SNS Creditcard is een handige Visa-creditcard die je kan aanvragen als je een bankrekening hebt bij de SNS. De Visa-creditcard wordt aangeboden door International Card Services (ICS) in samenwerking met SNS Bank. Met deze creditcard kun je veilig en gemakkelijk betalingen doen en je financiën beheren.

Beschrijving

De SNS Creditcard is een handige Visa-creditcard die je kan aanvragen als je een bankrekening hebt bij de SNS. De Visa-creditcard wordt aangeboden door International Card Services (ICS) in samenwerking met SNS Bank. Met deze creditcard kun je veilig en gemakkelijk betalingen doen en je financiën beheren. Hieronder vind je informatie over hoe je de SNS Creditcard kunt aanvragen en hoe deze werkt.

Aanvragen van de SNS Creditcard

Om in aanmerking te komen voor de SNS Creditcard, dien je aan bepaalde criteria te voldoen. Hier zijn de belangrijkste punten:

  • Je hebt een maandelijks netto-inkomen nodig van minimaal € 1.150.
  • Je kan een creditcard limiet krijgen vanaf € 1.000. Als student kun je een limiet krijgen van maximaal € 500, zolang je een maandelijks vast inkomen gestort krijgt van minimaal € 500
  • Als je een negatief BKR-registratie hebt, dan kan je deze kaart niet aanvragen. Wil je toch een creditcard bij je SNS-rekening, kies dan voor een Creditcard Zonder BKR, en kies ervoor om eerst geld over te schrijven naar de creditkaart-rekening.

Gebruik van de SNS-Creditcard

Zodra je de SNS-Creditcard hebt ontvangen, kun je deze gebruiken voor diverse betalingen en transacties. Hier zijn enkele belangrijke punten om te weten:

  • Je ontvangt maandelijks een online rekeningoverzicht om je uitgaven te volgen en te beheren.
  • De rekening betaal je aan de ICS en gaat via een automatische incasso, iDEAL of handmatige overboeking.
  • Met de ICS App en Mijn ICS kun je eenvoudig je creditcarduitgaven, bestedingslimiet en beschikbare bestedingsruimte in de gaten houden. Deze gegevens zijn altijd up-to-date.
  • Geldopnames in euro’s bij een betaalautomaat met je creditcard brengen een extra kostenpost van 4% van het opgenomen bedrag met zich mee.
  • Voor geldopnames in andere valuta dan de euro betaal je bovenop de 4% extra kosten ook nog eens 2% wisselkoersopslag.

Het is zeer belangrijk om verantwoordelijk met je creditcarduitgaven om te gaan en ervoor te zorgen dat je het uitgegeven bedrag binnen de afgesproken termijn kunt terugbetalen. Anders kan je in geldproblemen komen. De SNS-Creditcard biedt een handige manier om betalingen te doen en je financiën te beheren, maar je moet wel bewust omgaan met je uitgaven en de beschikbare bestedingsruimte.

Kosten van je SNS Creditcard

Voor je SNS Creditcard betaal je ieder jaar € 24 vooruit. Daar bovenop kunnen er nog extra kosten zijn, zoals rente. Voor een extra creditcard betaal je ook € 24 per jaar. Als je een SNS Studenten- of Jongerenrekening hebt, betaal je € 14 per jaar voor je creditcard.

Kosten van je SNS Creditcard
Jaarlijkse kosten€ 24 per jaar.
Betalen met buitenlands geld2% wisselkoersopslag
Betalen in het buitenland in euro’s€ 0
Betalen in Nederland€ 0
Kosten contant geld opnemen
In Nederland en in het buitenland bij geldautomaten met een Visa-logo:4% van het opgenomen bedrag
Opnemen van contant geld in vreemde valuta:4% van het opgenomen bedrag + 2% wisselkoersopslag
Bij een positief saldo en contant geld opnemen bij een automaat:1% van het bedrag (maximaal € 1,50)
Bij opname van contant geld boven je positieve saldo:4% van het bedrag boven je positieve saldo

Extra informatie

Minimum netto inkomen

1150