Creditcard aanvragen zonder bkr toetsing

Creditcard zonder BKR

Een creditcard zonder BKR toetsing aanvragen kan met een prepaid creditcard. Je kan hierbij kiezen tussen een gratis virtuele creditcard, (bijvoorbeeld van Revolut of N26) of een plastic fysieke prepaid creditcard. De fysieke kaart is bij N26 ook gratis, en bij Bunq krijg je hem gratis bij je bankrekening van 2,99 per maand.

Het aanvragen van een creditcard zonder BKR is snel en gaat heel eenvoudig via een app. Kies je voor een virtuele kaart via Bunq dan kan je deze direct gebruiken. Onder de 250 euro zelfs anoniem door de identificatie over te slaan. Je moet de rekening wel eerst opladen, maar dat kan gewoon via iDeal (en zelfs met cash via Paysafecash). Je kan de kaart direct gebruiken voor online betalingen bijvoorbeeld en een fysieke kaart bestellen.

Creditcard aanvragen met BKR registratie

De fysieke prepaid creditcard is populair in Nederland. Je kan deze aanschaffen zonder een BKR-toets. Dus ook als je negatieve BKR hebt, dan kan nog steeds deze kaart aanvragen. Bij deze aanbieders kan je ook voor een prepaid creditcard met bkr.

creditcard zonder bkr toetsing aanbieders

Bij de gewone banken zoals ABN Amro, Rabobank, SNS en de ING bank kan je géén creditcard zonder bkr toetsing aanvragen. Om een creditcard zonder bkr aan te vragen kijk je bij deze aanbieders.

Visa card aanvragen zonder bkr

Er is weinig verschil tussen Mastercard en Visa, maar heb je liever een Visa kaart dan kan je die in Nederland ICS aanvragen of Revolut. Een andere aanbieder van de visa card zonder bkr toetsing is iCard. Die komt net als ICS met een app in het Nederlands, maar is een Fintech dat in Bulgarije is gevestigd.

Wil je een Mastercard aanvragen zonder bkr toetsing dan kan dat bijvoorbeeld via N26, bunq en Neteller.

Prepaid CreditkaartAanschafkostenOplaadkostenOpladen
Bunq€ 0,00
€ 0,00 (Bankoverschrijving )
€ 0,00 (iDeal)
iDeal, Creditcard en Bankoverschrijving (IBAN)
N26Prepaid Creditcards Vergelijken€ 0,00€ 0,00 (Bankoverschrijving )Bankoverschrijving (IBAN)
Revolut€ 0,00€ 0,00 (iDeal)
€ 0,00 (Bankoverschrijving )
iDeal, Creditcard en Bankoverschrijving (IBAN)
Net+€ 0,00 (Virtuele Creditcard)€ 0,00 / 2,50 %
(Bankoverschrijving / iDeal)
Bankoverschrijving en iDeal
VIABUYPrepaid Creditcards Vergelijken€ 69,90
(1e jaar gratis, daarna 19,90 per jaar)
€ 0,00 / 1,75 %
(Bankoverschrijving / iDeal)
iDeal, Cash, Bankoverschrijving (IBAN)

Aanbieders Prepaid Creditcard