Revolut – Gratis Prepaid Visa en Virtuele Creditcard

Revolut – Gratis Prepaid Visa en Virtuele Creditcard

0,00

Ben je op zoek naar een prepaid creditcard die je alleen online gebruikt, dan is Revolut een goede keuze. Deze app is ook in het Engels en komt met een gratis online creditcard. Je kan de kaart eenvoudig in- en uitschakelen. Binnen 10 minuten is je online creditcard klaar voor gebruik.

De virtuele kaart kan dus na de online identificatie via de app direct geactiveerd worden. Binnen 10 minuten kan je de virtuele kaart online gebruiken. De kaart kan je vervolgens gewoon ‘bevriezen’ of zelfs annuleren. Nadat je de kaart annuleert, kan je gewoon weer een nieuwe virtuele kaart aanvragen.

Beschrijving

Ben je op zoek naar een prepaid creditcard die je alleen online gebruikt, dan is Revolut een goede keuze. Deze app is in het Engels en komt met een gratis online creditcard. Je kan de kaart eenvoudig in- en uitschakelen. Binnen 10 minuten is je online creditcard klaar voor gebruik.

Virtuele creditkaart

De virtuele kaart kan dus na de online identificatie via de app direct geactiveerd worden. Binnen 10 minuten kan je de virtuele kaart online gebruiken. De kaart kan je vervolgens gewoon ‘bevriezen’ of zelfs annuleren. Nadat je de kaart annuleert, kan je weer een nieuwe virtuele kaart aanvragen. Allemaal gratis.

Een plastic kaart kan ook besteld worden hiernaast. Deze kaart heeft dan een aparte creditcard nummer. De kaart is erg goedkoop in gebruik. Vooral als je het gebruikt tijdens buitenlandse reizen en het betalen in andere valuta (zoals de Amerikaanse dollar), dan bespaar je een hele hoop geld. Revolut vraagt namelijk geen koersopslag en hanteert een eerlijke koerswisseling. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld de ICS kaarten en een dienst zoals Paypal. Koop je bijvoorbeeld online iets van 100 USD, dan is Revolut (of een aanbieder zoals N26 en Bunq) gewoon goedkoper dan een Paypal.

De aanvullende kaart thuis ontvangen kost trouwens wel 10 euro. Je kan hierbij kiezen tussen een Maestro kaart (een gewone pinpas) en een Visacard (of zelfs allebei). De Maestro kaart heeft trouwens ook een creditcard functie en kan je als prepaid creditcard gebruiken en gewoon als normale bankpas voor alle pinbetalingen in Nederland. De Visa kaart is vooral handig in het buitenland waar Maestro minder gangbaar is, zoals ook in restaurants.

Extra informatie

Bankrekening

Opladen

Bankoverschrijving, Creditcard

Virtuele creditcard

Ja, kan alleen als virtuele kaart gebruikt worden