Prepaid Creditcard Aanvragen

Een prepaid creditcard aanvragen bij de ING of Rabobank. Deze banken bieden de kaart nog niet aan, maar er zijn wel andere aanbieders van een prepaid creditcard. Een prepaid creditcard online aanvragen of een prepaid creditcard online kopen? wij hebben voor u de lijst van alle aanbieders. De kaart is steeds populairder aan het worden, want de kaart biedt meer veiligheid en minder risico dan een gewone creditcard.

Mastercard Prepaid Aanvragen

In Nederland zijn er twee grote creditcard aanbieders, dat zijn VISA en Mastercard. Een prepaid Mastercard kunt u in Nederland nu aanvragen bij ondermeer de volgende aanbieders.

Beste Prepaid Creditcard Aanvragen

Wilt u een goede prepaid creditcard, dan kiest u in de meeste gevallen voor de prepaid creditcard van ICS. Zij vragen een bijdrage van € 17,50 per jaar voor de kaart maar opladen via een bankoverschrijving is gratis. Via iDeal opladen kan overigens niet, maar u kunt wel bij de balie van de bank (tegen kosten van de bank) cash geld op uw kaart (laten) zetten.

Ook de kaart van VIABUY kost niets bij het opladen via bankoverschrijving, wel via iDeal. De jaarbijdrage van deze kaart is echter hoger. U betaalt € 69,90 als aanschafprijs en na het 1e jaar 19,90 per jaar. Een voordeel van de VIABUY kaart is trouwens dat deze kaart ook met een online bankomgeving komt. Dit betekent dat u via de kaart ook overschrijvingen kan doen naar andere bankrekeningen.