Nieuwe Prepaid Creditcards beschikbaar

Een prepaid creditcard uitzoeken is erg makkelijk. Vroeger hadden de prepaid creditkaarten een slechte naam omdat ze zo duur waren. Maar er zijn nu veel nieuwe aanbieders van de oplaadbare creditcard. Je krijgt de kaart nu gratis bij N26 of tegen een kleine eenmalige vergoeding bij Bunq als je de kaart ook met iDeal wilt opladen.

N26 – Gratis Prepaid Mastercard

N26 is een app dat komt met een gratis bankrekening en prepaid creditcard van Mastercard. Je kan gewoon geld overboeken vanaf een andere bankrekening. Enige nadeel is dat de app in het Engels is en dat je vaak geen auto’s kan huren. Je krijgt de creditcard gratis thuisgestuurd.

Revolut – Gratis Virtuele Visa Creditcard

Ben je op zoek naar een prepaid creditcard die je alleen online gebruikt, dan is Revolut een goede keuze. Deze app is het Engels en komt dus met een gratis online creditcard van Visa. Je kan de kaart eenvoudig in- en uitschakelen. Binnen 10 minuten is je online creditcard klaar voor gebruik.

Bunq – Prepaid Credit Card in het Nederlands

Bunq komt met een Nederlandstalige app en Mastercard voor slechts 9.99 euro als eenmalige bijdrage. De virtuele kaart is gratis. Je kan de kaart gratis opladen o.a. via iDeal. De prepaid card van Bunq is een aanrader en is er een van Mastercard.

Meerdere aanbieders zijn aanwezig met nieuwe aanbiedingen voor prepaid creditcards.

Aanbieders Prepaid Creditcard