Prepaid Mastercard

Een Prepaid MasterCard is een van de meeste populaire creditcards in Nederland. Het is in feite een kredietkaart waarbij je dus geen schulden kan maken. Je kan de kaart wel voor alles gebruiken waar je een creditcard voor nodig hebt. Iedereen kan de Prepaid Mastercard aanvragen

Je kan met de Prepaid MasterCard geld opnemen, vakanties betalen en betaalfilms via je televisie bestellen. Het enige waar je voor moet zorgen is dat er geld op je kaart staat. Geld storten kan via je bankrekening. Dat gaat makkelijk en snel. Dit kan via uw eigen bankrekening maar ook via de bankrekening van iemand anders.

Meer informatie en aanvragen

Kosten

Geld storten en geld opnemen is niet gratis. Elke keer als u geld stort op de kaart dan kost € 0,95. Neemt u geld op via een bankautomaat, dan kost dit maximaal €1,50 en minimaal 1% over het opgenomen bedrag. Neemt u € 50 op dan kost dit dus € 0,50.

De kaart kost daarnaast € 17,50 per jaar. Op dit moment loopt er trouwens een actie dat u 5 euro cadeau krijgt indien u binnen een maand € 15,- stort op uw nieuwe prepaid Card.

Voordelen

De Prepaid MasterCard biedt een aantal leuke voordelen die u niet krijgt bij andere aanbieders van een prepaid creditkaart. Wat dacht u bijvoorbeeld van een gratis aanvullende reisverzekering of een gratis 6 maanden aankoopverzekering?

  • De aanvullende reisverzekering geldt alleen als aanvulling op uw eigen reisverzekering en krijgt u automatisch als u een reis met de creditkaart boekt. Hier zit ondermeer bij inbegrepen een reisongevallenverzekering en een bagagevertragingsverzekering.
  • De aankoopverzekering is erg fijn en uniek. Koopt u iets met uw kaart, dan is dit product verzekerd tegen diefstal, verlies en beschadiging. Dat is wel erg lekker om te weten.

Prepaid creditcard zonder rekening

Om de kaart te krijgen hoeft u geen bewijs van inkomen op te sturen. U kunt de creditkaart gewoon aanvragen ook al heeft u een laag inkomen, of helemaal geen vast inkomen. Ook kunt u de kaart gewoon krijgen ook al heeft u schulden of een negatieve BKR registratie. De kaart is dus verkrijgbaar voor iedereen.

U kunt bovendien ook het geld storten via de balie van de ABN AMRO bank (De Prepaid Mastercard heeft een ABN Amro rekening). U moet er dan alleen voor zorgen dat u uw klantnummer als kenmerk invult. Dan gaat dit automatisch en kunt u de prepaid creditcard zonder rekening gebruiken. U kunt ook gewoon het geld overschrijven via uw bankrekening als u wel een bankrekening heeft.

Aanbieders Prepaid Creditcard