Snel creditcard aanvragen

Heb je snel een creditcard nodig en wil je de creditcard snel in huis, of wil je de creditcard alleen online nodig, dan kan je dit best snel regelen via nieuwe fintech apps, zoals die van Bunq, Revolut en N26. Je kan de creditcard dan ook snel in huis hebben. Kies je voor een in Nederland de meest gangbare aanbieder zoals ICS of je eigen bank, dan kan je vaak veel langer wachten. Soms tot wel 14 dagen.

Het enige voordeel van de ICS is dat je de kaart niet eerst hoeft op te laden. Dat is wel zo bij de rekeningen van de andere aanbieders. Bij ICS betaal je de creditcard rekening achteraf.

Wil je de creditcard zo snel mogelijk aanvragen? Heb je snel een creditcard nodig, dan kan je binnen 5 minuten een creditcard gebruiken via bijvoorbeeld de Bunq app. Andere oplossingen zijn er ook. Zo is er bijvoorbeeld Neteller en Revolut. Dan heb je een virtuele creditcard.

Creditcard snel in huis

Wil je de creditcard via deze aanbieders ook snel thuis ontvangen, dan kan je die binnen een paar dagen al thuis hebben. Via Revolut en N26 hebben ze zelfs expres verzending.

Bij deze aanbieders open je de rekening snel en direct via een app op de telefoon. Alleen bij Skrill en Neteller kan je de kaart ook via de browser aanvragen op de gewone computer of laptop. Maar om de kaart thuis te ontvangen, heb je weer meer tijd nodig.

Snel een creditcard aanvragen

Als de registratie van je account goed verloopt dan kan je de prepaid kaarten direct gebruiken, maar alleen voor online betalingen. Wilt je de fysieke kaart ook gebruiken, dan kun je bij beide aanbieders deze kaart bestellen.

Je moet trouwens wel geld storten om de prepaid creditcard te kunnen gebruiken. Geld storten kan via iDeal. Bij Revolut moet het storten dan wel gebeuren via een bankrekening dat op dezelfde naam staat als de Revolut rekening.

Je kan ook geld storten via een gewone bankoverschrijving. Als dat via een Nederlandse bankrekening gebeurt, dan is dat bij Bunq vrijwel direct op de rekening. Bij Revolut duurt dat vaak een halve of hele werkdag.

Aanbieders Prepaid Creditcard