Prepaid Creditcard

Een prepaid creditcard is erg handig voor wie een creditcard wilt, maar geen onaangename verrassingen wilt. Het grootste voordeel van de prepaid creditcard is dat je hiermee in principe geen schulden kan maken. Een prepaid creditcard is namelijk geen echte creditcard, maar een creditcard die je eerst moet opladen. Met deze kaart kunt je niet meer geld opnemen dat wat je erop hebt gezet. De kaart is daarom voor veel mensen een veiligere keuze dan een gewone creditcard en biedt goede mogelijkheden om vooraf het budget te bepalen.

Net Een Echte Creditcard

De prepaidcreditkaart is erg handig voor het controleren van uw budget. U kunt namelijk nooit meer geld uitgeven dan wat er op de kaart staat. Hij is dus vooral makkelijk voor als u op vakantie gaat en geen onnodig risico wilt lopen. Of als u bijvoorbeeld bang bent voor diefstal. Ook is de kaart erg makkelijk voor het doen van online aankopen, voor het betalen van rekeningen of online winkelen. Bij een aantal aanbieders, zoals de ICS Mastercard, komt de kaart bovendien met een aankoopverzekering van 180 dagen. Dit is een groot voordeel om de kaart te gebruiken voor online winkelen.

Online winkelen gaat erg makkelijk met de prepaid creditkaart. U zorgt ervoor dat er geld op de kaart staat en dan kunt u hem gewoon gebruiken als een gewone creditcard. De winkelier weet het verschil niet. Daarom is de kaart erg handig voor bijvoorbeeld kinderen, of iemand die schulden heeft en budgetcontrole heeft. Veel mensen die kiezen voor de kaart willen minder risico en kiezen vanwege de zekerheid daarom voor een prepaid card.

Prepaid Creditcard Kopen

Er zijn best veel verschillende aanbieders bij wie u de Prepaid Creditcard kunt kopen. U moet hier vooral letten op de verborgen kosten. Er zijn best goede aanbieders maar ook een paar aanbieders die u beter kunt vermijden. Zo zijn er aanbieders waar u redelijk hoge kosten betaalt als u geld overmaakt, of -erger nog- de kaart niet eens gebruikt. Wij hebben voor u een overzicht van deze aanbieders en de kosten.

De Prepaid Creditcard was tot voor kort bij de meeste aanbieders niet gratis te kopen. Maar nu zijn er steeds meer aanbieders die de kaart goedkoop of zelfs helemaal gratis aanbieden.

Prepaid CreditkaartAanschafkostenOplaadkostenOpladen
Bunq€ 0,00
€ 0,00 (Bankoverschrijving )
€ 0,00 (iDeal)
iDeal, Creditcard en Bankoverschrijving (IBAN)
N26Prepaid Creditcards Vergelijken€ 0,00€ 0,00 (Bankoverschrijving )Bankoverschrijving (IBAN)
Revolut€ 0,00€ 0,00 (iDeal)
€ 0,00 (Bankoverschrijving )
iDeal, Creditcard en Bankoverschrijving (IBAN)
Net+€ 0,00 (Virtuele Creditcard)€ 0,00 / 2,50 %
(Bankoverschrijving / iDeal)
Bankoverschrijving en iDeal
VIABUYPrepaid Creditcards Vergelijken€ 69,90
(1e jaar gratis, daarna 19,90 per jaar)
€ 0,00 / 1,75 %
(Bankoverschrijving / iDeal)
iDeal, Cash, Bankoverschrijving (IBAN)

Aanbieders Prepaid Creditcard