Beste Prepaid Creditcard

Wat is de beste prepaid creditcard. De beste prepaid creditcard in Nederland is de creditcard met de minste totale kosten. Wilt u bijvoorbeeld geld betalen om uw kaart op te laden? Liever niet. Kies daarom een van de betere aanbieders zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. Wij vergelijken voor u de kaarten hier en laten zien in welke situatie u het beste voor een gratis aanbieder kiest of voor welke andere aanbieder.

In Nederland zijn er zo’n 5-tal aanbieders van een prepaid creditcard. Dit zijn allemaal prepaid Mastercards, geen visa. Een aantal aanbieders biedt u een gratis prepaid kaart aan, maar vragen wel kosten om de kaart op te laden. Andere kaartaanbieders zijn iets duurder en vragen geen extra kosten voor het opladen. Tot slot zijn er ook weer kaarten die juist erg duur zijn om aan te vragen.

Prepaid Creditkaart AanschafkostenOplaadkostenKosten voor niet gebruikOpladen
N26Prepaid Creditcards Vergelijken€ 0,00€ 0,00 (IBAN)€ 0,00IBAN
ICS MastercardICS MastercardPrepaid Creditcards Vergelijken€ 17,50€ 0,95
(IBAN)
€ 0,00Cash en IBAN
VIABUYPrepaid Creditcards Vergelijken€ 69,90
(1e jaar gratis, daarna 19,90 per jaar)
€ 0,00 / 1,75 %
(IBAN/ iDeal)
€ 0,00iDeal, Cash, IBAN
GWKPrepaid Creditcards Vergelijken€ 19,953 %
(iDeal/ Cash/ IBAN)
€ 3,50iDeal, Cash, IBAN, Winkel
Anwb Prepaid Creditcardanwb-prepaid-creditcard-aanvragen€ 20,00€ 0,95
(IBAN)
€ 0,00Cash en IBAN
Pay2D€ 0,00 (Virtuele Creditcard)€ 2,00 (iDeal)
€ 1,00 (IBAN)
€ 1,50
(na 12 maanden)
iDeal en IBAN

Gratis Prepaid Creditcard

Alle fysieke kaarten kosten geld. Is de kaart alleen bedoeld voor online gebruikt, dan kunt u trouwens ook kiezen voor een virtuele prepaid creditcard. Deze zijn wel gratis en opladen is bovendien goedkoper.

Goedkoopste Prepaid Creditcard

creditcard-aanbieders-nederlandVoor alle andere gevallen, als u dus meer dan € 500 euro gaat gebruiken, dan bent u het goedkoopst uit met een Prepaid Mastercard van ICS. Boven op de jaarlijkse kaartkosten, betaalt u namelijk alleen extra als u geld wilt opnemen via de geldautomaat, niet voor het opladen van de kaart. U heeft dus geen extra kosten als u de kaart alleen gebruikt voor normale betalingen zoals voor online betalingen of in een restaurant als u op vakantie bent. Een nadeel van de ICS kaart is wel dat u niet kunt opladen via iDeal. Wel kunt u gewoon geld overschrijven via uw bankrekening. En dat is dus gratis.

De kaart van VIABUY staat ook erg hoog aangeschreven en biedt zelfs meer voordelen. Net als bij de kaart van ICS betaal je geen extra kosten voor bijvoorbeeld het opladen van de kaart via bankoverschrijving. Maar de jaarlijkse kosten zijn wel hoger. U betaalt € 69,90 als aanschafprijs en na het 1e jaar 19,90 per jaar voor het gebruiken ervan.

U krijgt hier wel iets extra’s voor terug, namelijk een echte bankomgeving. U kunt de kaart daarmee ook gebruiken voor het overschrijven van geld naar andere rekeningen. Deze service bieden de andere kaarten niet. U kunt de kaart dus gebruiken als een echt alternatief voor een bankrekening. Bovendien kunt u de kaart ook opladen via iDeal, maar dit wel tegen extra kosten. Voor iDeal moet namelijk altijd betaald worden.