Prepaid creditcard kopen

In Nederland kan je alleen nog online een prepaid creditcard aanvragen. Een prepaid creditcard kopen is makkelijker om voor jezelf te doen. Als cadeau voor een ander is lastig geworden, omdat er bijna geen aanbod meer is.

Als je voor jezelf een Visa Prepaid Creditcard of een Prepaid Mastercard wilt, dan kan je deze kopen via aanbieders zoals Bunq, Revolut, N26 en iCard. Je kan de kaarten eenvoudig zelf vergelijken hieronder.

Prepaid creditcard online kopen.

Een prepaid creditcard online kopen gaat sneller en kan bovendien ook gratis. Zo kunt je kiezen voor een virtuele prepaid kaart. Deze kaart heb je dan binnen 10 minuten en kunt u direct gebruiken. Deze kaart kunt je alleen online gebruiken. Heb je liever ook een fysieke kaart, dan kunt je deze ook direct aanvragen. Bij een aantal aanbieders betaal je dan een kleine bijdrage. Of kijk anders hier voor een vergelijking van alle aanbieders die je in Nederland kunt vinden.

Je kunt de meeste kaarten gewoon via iDeal kopen en opladen. Maar bij de fysieke kaarten kan je er ook voor kiezen om de kaarten eerst thuisgestuurd te krijgen zonder vooraf te betalen. Je betaalt dan bij de meeste aanbieders gewoon via een bankoverschrijving. De kaart is pas geldig als u ervoor betaald heeft. Dit geldt bijvoorbeeld voor de ICS Prepaid Mastercard en de VIABUY kaart. Deze zijn wel iets duurder, maar bieden betere service en mogelijkheden.

Aanbieders Prepaid Creditcard

Prepaid creditcard als cadeaukaart

Een prepaid creditcard kopen als cadeaukaart kan eigenlijk niet meer. Er zijn nog wel een virtuele varianten van de prepaid creditcard via aanbieder zoals Getsbygift.com. Deze kaart kan je als cadeaukaart geven. Je kan dan op de kaart maximaal 150 euro zetten, en de kaart anoniem kopen en cadeau geven aan iemand. Het is dan een virtueel cadeau.

Je kan in Nederland de kaart niet ontvangen als fysieke plastic betaalkaart. Wel kan je de code uitprinten en deze cadeau geven. Een aanbieder van de VISA-cadeaukaart als je zoekt naar Visa Gift Cards of Mastercard Gift Cards, bijvoorbeeld via Giftcards.eu.

De Virtual Mastercard Gift Card van Getsby is een cadeaubon die je wereldwijd(!) online kunt gebruiken bij alle locaties waar Mastercard geaccepteerd wordt. Hierdoor gebruik je jouw giftcard bij al je favoriete online winkels, App stores (m.u.v. Apple), online gaming enz.

Getsby Prepaid Kaart
Getsby Prepaid Kaart. Je kan in Nedeland alleen de virtuele variant bestellen, niet de plastic versie die je op deze afbeelding ziet

 

Prepaid creditkaart kopen in de winkel

In de winkel kon je tot voor kort ook nog een prepaid creditkaart kopen, maar dit is niet meer mogelijk door nieuwe wetten tegen witwassen en daardoor veel slechtere aanbiedingen. Je mag namelijk geen cadeaukaarten verkopen met een waarde van meer dan 50 euro. Dat heeft de overheid onmogelijk gemaakt. 50 Euro is natuurlijk een enorm laag limiet, en eigenlijk niet meer te doen als een visa cadeaukaart. Deze kaarten waren beschikbaar in de Primera bijvoorbeeld.

Het schijnt dat je de kaart nog kan vinden bij de Cigo, maar dat weten we niet zeker. De kaart waar het over gaat is die van Pay2Day, maar daar krijgen we ook signalen van dat deze kaart niet zo goed is. We raden aan om een kaart online te bestellen via een van deze prepaid creditcard aanbieders.

Let op: Is de kaart niet verkrijgbaar in de winkel, dan kunt u deze ook online bestellen.

Aanbieders Prepaid Creditcard